در صورتی که برای اولین بار از این سایت دیدن میکنید برای استفاده کامل از تمام امکانات سایت لازم است کهثبت نام کنید امکان ارسال مطلب و دانلود فایل و همچنین دسترسی به انجمن هایی که فقط اعضا ثبت نام شده امکان دسترسی به آن را دارند از امتیازات ثبت نام در سایت میباشد.
![]() |
| | 1 | ||||||||
![]() سمت: هیئت مدیره تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: در جایی از ایران سیستم عامل : ویندوز 7 تحصیلات : دانش آموز وضعیت : آنلاین است. پستها: 484 تشکر: 1,162
947 بار در 398 پست از ایشان تشکر شده است
| [تنها کاربران توانایی مشاهده لینک ها رو دارند ، عضو شوید ] برنامه کوچکی برای Windows 2000, XP, Vista, 7 است که امروز باهاش آشنا شدم من اسمشو میذارم فضول کش! با استفاده از این برنامه کوچک و مفید میتوانید به سرعت محتویات صفحهنمایش را مخفی کنید، برنامه داری رابط کاربری نبوده و بعد از اجرا شدن در زمینه فعال میشود و با فشرده شدن دکمه [PAUSE] روی صفحه کلید (بالای کلیدهای جهتی) محتویات صفحه نمایش را خالی میکند؛ برای بازگشت به حالت عادی باید دوباره دکمه [PAUSE] را بزنید. پیشنهاد میکنم این برنامه رو در پوشه اجرای خودکار برنامهها (start up) قرار دهید تا با شروع ویندوز به طور خودکار اجرا شود. ویژگی خوب این برنامه عملکردن فوقالعاده سریع حتی در صورت مشغول بودن ویندوز و استفاده به عنوان محافظ صفحه نمایش است دانلود [تنها کاربران توانایی مشاهده لینک ها رو دارند ، عضو شوید ] یا [تنها کاربران توانایی مشاهده لینک ها رو دارند ، عضو شوید ] برای دانلود نرمافزارهای کوچک و مفید دیگر از همین برنامهنویس [تنها کاربران توانایی مشاهده لینک ها رو دارند ، عضو شوید ] را ببنید | ||||||||
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از Supervisor عزیز تشکر کرده اند: | Ryanblack (۱۲ تير ۱۳۸۹) |
![]() |
| برچسب ها |
| محتویات, مخفی, کنید, به, را, سرعت, صفحهنمایش |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای تاپیک | جستجو در تایپک |
| نحوه نمایش | |
| |